Balotelli en Berlusconi: bloggen op twee plaatsen

In de verkiezingscampagne zal ik wat vaker bloggen over Italiaanse onderwerpen waarvoor in de krant geen plaats is. Op nrc.nl komen de blogjes die ook interessant zijn voor wie geen Italiaans spreekt. Zie bijvoorbeeld de eerste blogs over de stemmenwinst die Berlusconi hoopt te boeken met de aankoop van Balotelli, over de film die de Italianen nog niet mogen zien,  en over de belofte van Berlusconi om, als hij weer premier wordt, de gehate belasting op de IMU, de belasting op het eerste huis, terug te geven.

Op dit blog zal ik verwijzen naar links die niet meteen te begrijpen zijn voor wie geen Italiaans spreekt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>